Oogsttuin de Plukheyde
Blogberichten van de Plukheyde

Recepten en ervaringen van Plukheyde deelnemers

Wil jij ook iets delen? Neem dan contact met onze blogger!

BLOGCONTACT »11 maal es iets helemaal anders op tafel (spruitjes)

11 maal es iets helemaal anders op tafel (spruitjes)

de Plukheyde wil graag inspireren. Daarom ook regelmatig een receptje voor es iets helemaal anders op tafel.

De foto en het bijhorende recept bij dit blog item komt uit 'de Zondag'. We hebben het recept al meermaals gebruikt, dat zie je wel :) Hoe dan ook, ik zag het staan en moest meteen aan onze kinderen denken. Zij zijn nu niet meteen de grootste fans van spruitjes op tafel. Inge en ikzelf eten ze dan weer doodgraag. Zo aten we ze echter inderdaad nog nooit!

En het mag gezegd: deze 'spruitjessalade' was mits afwisselen met het type kaas steeds een succes. Wedden dat jullie ook de juiste kaas vinden voor de veeleisende proevers thuis?

En verder is er vanaf dit najaar ook een samenwerking opgezet tussen de Plukheyde en edelhertenboerderij Hendriks. Zelf zijn we al ruim 10jaar klant en het is elke winter weer smullen van hun (h)eerlijk vacuüm verpakte en diepgevroren producten. De samenwerking start eenvoudig met drie producten waarvan het merendeel stoofvlees. Te vinden onderaan het tabblad 'bestellen' op deze site.

Vandaar ook de inspiratie van 10 receptjes mét extra aandadcht voor de combinatie met groentjes uit een jarenlange selectie van gebruikers die we jullie niet willen onthouden. Check de pdf link hieronder en maak jouw keuze wat er samen met de nodige Plukheyde groentjes als 'specialeke' es op tafel kan de komende winter.

Smakelijk, boer Koen 

Download meer informatie (PDF) »

BESTEL NU »   CONTACTEER MIJ »

Lees ook

de Plukheyde | Koen Tierens & Inge Vermeesch
Brouwerijstraat 56 | 1910 Kampenhout
0477 66 01 31 | Koen@deplukheyde.be

Volg oogsttuin de Plukheyde op Facebook

© 2022 de Plukheyde - Voorwaarden - Privacy StatementFlockdesign & KLA-4 Communicatie