Filter berichten:
Brainstorm info- en evaluatievergadering
boer Koen en 35 deelnemers staken de koppen bij elkaar om seizoen 2022 te evalueren en ook vooruit te kijken naar 2023. Alle ideeën van de brainstorm aan vijf break out tafels én het balletje dat hieruit opgeworpen wordt vind je hier!
Evaluatievergadering deelnemers
boer Koen en 35 deelnemers staken de koppen bij elkaar om seizoen 2022 te evalueren en ook vooruit te kijken naar 2023. Alle info en cijfers vind je hier!
Winterse inspiratieschotel
Ester maakt graag stoofschotels in de winter en ging deze keer aan de slag met enkele klassiekers van onze akker. Spruitjes, prei en rode ui, kon niet slecht zijn!
Feesttafel met raap & pastinaak
Luk, Raf en Kris gingen aan de slag met deze winterse Plukheyde groenten: boerenkool, knolselder, (frietjes van) raap & pastinaak, prei en witloof! Feestelijk, lekker en gezond 🙂
Gelei van groene tomaten
bron: Diana’s mooie moestuin Recept voor ongeveer 3 potten van 250 gramINGREDIËNTEN:1 deciliter appelsap (zelf geperst of anders appeldiksap)600 gram onrijpe groene tomaten2 grote groene
Suzannes soep van erwtenscheuten
Fris, heerlijk in een klein tasje bij het aperitief of als voorgerecht in soepbord Recept en nota’s volgens Suzanne voor een “delicatesse”
Verwarm je rond de Plukheyde Ofyr op de Kerstmarkt Kampenhout 20 december !
de Plukheyde is opnieuw present op de Kersmarkt in Kampenhout. Iedereen welkom onder de kerktoren op dinsdag 20 december 2022 van 14 tot 22u. Verwarm je
Indische chutney van groene tomaten
Een heerlijk zoet en pittig bijgerecht van groene tomaten.
Food.Film.Fest – ‘2040’
Gezond eten, energie en klimaat houdt het jou ook bezig? de Plukheyde alvast wel en nodigt je daarom in samenwerking met Voedsel Anders uit op
Pittige pasta met venkel en kool
Vers geoogste venkel en kool zijn de ingrediënten voor deze pasta. De pepertjes geven alvast wat extra pit.